Naučte se fotografovat jídlo na špičkové úrovni, i když jste úplný začátečník! Profesionální techniky fotografování jídla Vás vše naučí krok za krokem. Uvidíte v praxi profesionálního fotografa a šéfkuchaře hotelu Hilton, jak se fotí jídlo na nejvyšší úrovni. Postupně se naučíte: Jak vybrat vybavení do 5000 Kč. Jak pracovat s ohnisky při fotografování jídla. Techniky profesionálního nasvícení jídla. Dodat pomocí speciálního postupu třpyt každému jídlu. Pracovat s protisvětlem jako nejmocnějším nástrojem při focení jídla a moho dalších technik a postupů, které se používají v každodenní praxi.
Vhodné i pro úplné začátečníky. Video ve Full HD. 144 minut plných informací. 23 kapitol. Kurz je dodáván na USB flash disku.
Obsah kurzu
- Úvod
- Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla
- Objektiv na fotografování jídla
- Studiové vybavení za méně než 5000 Kč
- Tajemství 66 procent
- Ultimátní nastavení světla
- Nečekané zbraně profesionální fotografů jídla
- Dva základní úhly focení jídla
- Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton
- Málo známé způsoby jak vyprávět příběh
- Jednoduchý trik na mystickou atmosféru
- Utajovaný způsob fotografování hamburgerů
- Co by měl každý vědět o dynamické fotografii
- Technika osvěžujících fotografií jídla
- Přesný postup focení top view
- Nečekaný způsob focení v protisvětle
- Mistrovská technika třpytivosti
Lektor kurzu
Filip Obr je zkušený fotograf jídla, který pracoval s Romanem Paulusem na fotografiích pro mischelinskou restauraci Alcron. Mezi další spolupráce lze jmenovat restauraci Next Door Zdeňka Polhreicha nebo hotely Hilton. Během letité praxe nasbíral mnoho zkušeností, o které se s vámi rád podělí.